Red Thai Curry Nudler

Spaghetti teknikken kan bruges til både det salte og det søde køkken. Her er det det Thai køkkenet der er under behandling.

Du skal bruge:

  • 2 g Galangal/siamesisk ingefær
  • 2 g hvidløg
  • 1,5 g Special Ingredienser Agar Agar
  • 5 g citrongræs
  • Saft af 1 frisk lime
  • 30 g hakket løg
  • 100 ml kokosmælk
  • 25 g Thai karrypasta

Sådan gør du:

  • Skær citrongræsset fint.
  • Tilsæt en lille mængde olie i en gryde.
  • Tilsæt citrongræs, hakket løg og hvidløg og svits, indtil det er blødt.
  • Tilsæt karrypastaen og bland, tilsæt kokosmælken og bring det i kog under konstant omrøring, tilsæt limesaft og Galangal.
  • Brug en blender for at sikre, at alle ingredienser er blandet.
  • Hæld blandingen gennem en fin sigte .
  • Mål 100 ml af din blanding og kom den tilbage i din gryde.
  • Mens du blender blandingen med en stavblender, tilsæt langsomt 1,5 g agar-agar og bring det i kog igen for at aktivere din agar agar.
  • Brug en sprøjte og silikone slange til at fylde slangen med saucen.
  • Placer slangen i et isbad i 1 minut.
  • Skub nudlerne ud af slangen med sprøjten.
  • Gentag indtil blandingen er brugt.
0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

155 opskrifter og artikler