Red Thai Curry Nudler
Spaghetti teknikken kan bruges til både det salte og det søde køkken. Her er det det Thai køkkenet der er under behandling.
Du skal bruge:
- 2 g Galangal/siamesisk ingefær
- 2 g hvidløg
- 1,5 g Special Ingredienser Agar Agar
- 5 g citrongræs
- Saft af 1 frisk lime
- 30 g hakket løg
- 100 ml kokosmælk
- 25 g Thai karrypasta
Sådan gør du:
- Skær citrongræsset fint.
- Tilsæt en lille mængde olie i en gryde.
- Tilsæt citrongræs, hakket løg og hvidløg og svits, indtil det er blødt.
- Tilsæt karrypastaen og bland, tilsæt kokosmælken og bring det i kog under konstant omrøring, tilsæt limesaft og Galangal.
- Brug en blender for at sikre, at alle ingredienser er blandet.
- Hæld blandingen gennem en fin sigte .
- Mål 100 ml af din blanding og kom den tilbage i din gryde.
- Mens du blender blandingen med en stavblender, tilsæt langsomt 1,5 g agar-agar og bring det i kog igen for at aktivere din agar agar.
- Brug en sprøjte og silikone slange til at fylde slangen med saucen.
- Placer slangen i et isbad i 1 minut.
- Skub nudlerne ud af slangen med sprøjten.
- Gentag indtil blandingen er brugt.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler