Spidskommen er ikke noget vi normalt er gode til at bruge i Danmark, men det danner en fantastisk food pairing til f.eks ærterpuré kammusling. 

Du skal bruge: 

55g crème fraîche
110 ml fiskefon
2,5 g spidskommen
2g salt
2,5 g lecithin

Sådan gør du: 

For at fremstille spidskommen skum skal du blande alle ingredienserne i en blender  i ca. 1 minut og opvarm herefter forsigtigt blandingen til ca. 40 °C og højst 50 °C

Brug en håndblender eller vores foamkit pro kit, og skum blandingen op og lad den hvile et minut

Anret lidt ærterpuré i midten af skålen. Tilføj en stegt kammusling og nogle fine ærteskud rundt om kanten. Anret skummet og server straks

 


Lecitin (Soja)

Sojalecitin giver en cremet konsistens i smoothies, is, chokolade, desserter, dressinger og andre lækre ting, og er kendt som en emulgator lavet på sojabønner. Bruges typisk til at  At ilte / lave skum. At stabilisere emulsioner Der anvendes typisk 1% Sojabønne Lecithin til 100g præparat eller mindre.

FoamKit Pro

Foamkit Pro er til dig der elsker at lave skum med lecitin, men er træt af at stå med håndmixeren, nu hvor du trods alt har andet at lave i dit køkken. Foamkit pro laver en stabil skum af både soja og solsikke lecitin, inden for få sekunder,