Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.



Ingredienser til en 0,5 l sifonflaske:

Tiramisu:
  • 250 g mascarpone
  • 200 ml fed fløde (mindst 36 %)
  • 400 g jordbær
  • 100 g sukker
  • 5 ml citronsaft
  • 200 g lady fingers
  • 10 g hasselnøddekorkant
 Hyldebærcreme:
  • 400 ml fed fløde (mindst 36 %)
  • 40 ml hyldebærsirup
  • 40 ml citronsaft

Tilberedning af tiramisu: 

Bland mascarpone, den fede fløde og citronsaften sammen. Bland 200 g jordbær med sukkeret, og purér det i en blender, indtil det er jævnt. Skær de resterende jordbær, og kom i glas i lag skiftevis med ladyfingers, mascarpone-creme og purerede jordbær. Drys som afslutning med hasselnøddekrokant.

Tilberedning af hyldebærcreme:
Bland alle ingredienserne, og kom dem i en 0,5 L sifon og anvend 1 patron, og ryst kraftigt. Lad afkøle i mindst 6 timer.

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler