Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Ingredienser til en 0,5 l sifonflaske:
Tiramisu:- 250 g mascarpone
- 200 ml fed fløde (mindst 36 %)
- 400 g jordbær
- 100 g sukker
- 5 ml citronsaft
- 200 g lady fingers
- 10 g hasselnøddekorkant
- 400 ml fed fløde (mindst 36 %)
- 40 ml hyldebærsirup
- 40 ml citronsaft
Tilberedning af tiramisu:
Bland mascarpone, den fede fløde og citronsaften sammen. Bland 200 g jordbær med sukkeret, og purér det i en blender, indtil det er jævnt. Skær de resterende jordbær, og kom i glas i lag skiftevis med ladyfingers, mascarpone-creme og purerede jordbær. Drys som afslutning med hasselnøddekrokant.
Tilberedning af hyldebærcreme:
Bland alle ingredienserne, og kom dem i en 0,5 L sifon og anvend 1 patron, og ryst kraftigt. Lad afkøle i mindst 6 timer.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler