Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016



Ingredienser til en 0,5 l sifonflaske:

tiramisu:
  • 250 g mascarpone
  • 200 ml fed fløde (mindst 36 %)
  • 400 g jordbær
  • 100 g sukker
  • 5 ml citronsaft
  • 200 g kattetunger
  • 10 g hasselnøddekorkant
 Hyldebærcreme:
  • 400 ml fed fløde (mindst 36 %)
  • 40 ml hyldebærsirup
  • 40 ml citronsaft

Tilberedning af tiramisu:
Bland mascarponen, den fede fløde og citronsaften sammen. Bland 200 g jordbær med sukkeret, og purér det i en blender, indtil det er jævnt. Udskær de resterende jordbær, og kom i glas i lag skiftevis med kattetunger, mascarpone-creme og purerede jordbær. Drys som afslutning med hasselnøddekorkant.

Tilberedning af hyldebærcreme:
Bland alle ingredienserne, og kom dem i en 0,5 L sifon og anvend 1 patron, og ryst kraftigt. Lad afkøle i mindst 6 timer.




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Grøn søndags smoothie med basilikumskum
Grøn søndags smoothie med basilikumskum

September 15, 2016

Læs mere...