Vegetar burger
Interessen for at skære ned på kød har aldrig været større og det "veganske køkken" er blevet et naturligt valg for mange, om ikke fuldtid, så som et tilvalg.
Restauranter som Noma/POPL er blevet utrolig populære for at lave deres vegetar burger, som er grillet og sprød. Denne opskrift giver dig mulighed for at lave en "bøf" der også kan grilles over åben ild.
Du skal bruge:
700g blandede/finthakkede grøntsager gerne med svampe som giver en dyb smag
250g koldt vand
25g Easy Binder
8g salt
2g sort peber
1g persille
1g hvidløgspulver eller 1-2g frisk hvidløg
Sådan gør du:
Bland Easy Binder og koldt vand. Bland det sammen ved hjælp af en stavblender eller en håndmixer, et par sekunder således at pulveret bliver opløst.
Bland alle ingredienser og Easy Binder-opløsningen sammen ved hjælp af en røremaskine eller rør i hånden i butiksskålen med en spatel i 2-5 minutter, indtil det er godt blandet.
Du har nu 3 valgmuligheder:
Kom blandingen i burger forme eller form dem selv, og tryk alt luft ud af dem, enten vi en vakuumpakker eller ved at klemme det ud. Hvis du klemmer luften ud skal dine burgere efterfølgende pakkes ind i husholdingsfilm.
Opbevares i køleskab (temperatur 2-5ºC) i mellem 8 til 24 timer, således at de sætter sig.
Dine burgere er nu klar til at blive stegt eller grillet - kan også fryses.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler