Fjordrejesuppe med dildperler
Til ca. 4 serveringer.
Rejesuppe:
1 kg levende fjordrejer
Pil hovederne af rejerne og smid dem væk. Frys halerne i et døgn. Tø dem op og tør dem. Rist halerne i lidt olie på en varm pande og lad dem simre i vand i 3 timer ved 50°C - Brug gerne en sousvide
Dildperler:
10 g dildjuice (ca. 1 bundt dild, køres gennem en juicer)
1 g salt
1 g xanthangum
20 g god olie
1liter neutral olie
Blend juicen med salt og xanthan og monter med olien. Dryp ned i den neutrale olie som har været i fryseren minimum 1 time. Perlerne tages op med en hulske og kan, hvis ønsket, renses ved at dyppe dem i iskoldt vand.
Garnering:
Blomster ( tagetes, stedmor, blomsterkarse, skovviol og oeillet des fleurs).
rå pillede fjordrejehaler
1 glaskål kugle.
Anretning:
Hæld ca. 50 ml. rejesuppe i dyb tallerken. Tilsæt de rå pillede fjordrejehaler og glaskål kuglen. Garner med blomsterne. Tilsæt de frosne dildperler i allersidste øjeblik inden servering.
Kilde og inspiration: dr.dk
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler