Molekylære artiskokker
Artiskokker kan spises på andre måder en den klassiske med smør..
Ingredienser
- 375 g artiskokker
- 75 g porre
- 125 g salat løg
- 250 ml fløde
- 0,5 l vand
- 0,5 l mælk
- Salt
- Timian
- 1 Laurbærblad
Pynt
- Porcini svampe pulver
- Sprøde artiskok chips
Forberedelse
- Rist artiskokkerne i ovnen indtil de er bløde. Fjerne huden og skær i små stykker. (Rist et par stykker i en gryde med lidt olie i ovnen for at lave chips skal anvendes til garniture.)
- Sauter grøntsager og tilsæt urter.
- Hæld alle flydende ingredienser i og bring det i kog. Tilføj artiskok og lad det simre, indtil alle grøntsager er kogt ud. Fjern laurbærblad og blend.
- Smag til og passere gennem en si og hæld direkte i en 1L sifonflaske. Giv sifonen 2 gange latter gas og ryst kraftigt.
- Hold sifonflasken varm i et vandbad eller i en sousvide på omring 70c. Ryst godt før servering.
Saml og Serve
- Skyd skummet i en dyb tallerken.
- Pynt med porcini svampe pulver og Artiskok chips.
[info]
[product]
[handle]isi-professionel-sifonflaske-liter[/handle]
[text]Sifonflasken sikre at dine æbleskiver bliver luftige og gør samtidig det let at have pandekage dej klar i køleskabet, da du kan lave den flere dage i forvejen.
[/text]
[/product]
[product]
[handle]isi-gas-til-sifonflasker-10stk[/handle]
[text]Du skal bruge 2 gaspatroner til denne opskrift
[/text]
[/product]
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler