Det molekylære rå æg

Sfære i sfære
Æggehvide.
250 gr væske.
Jeg har brugt hyldeblomst saft.
6 gr gluco eller calcic
1 gr xantana
Det blendes og skal stå i 12 timer eller ind til der ikke er flere luftbobler i.

Æggeblommen.
200 gr mangojuice
50 gr citronsaft
6 gr gluco eller calcic
1.5 gr xantanangum
Det blendes og står i 12 timer eller ind til der ikke er mere luft i.

Alginat bad.
500 ml vand uden kalk
2.5 gr Algin
Blendes
Skal så op til 24 timer eller ind til der ikke er flere luftbobler i.

Først laves æggeblommen, brug en måleske str. Spiseske.
Er væsken for tynd, kan der tilsættes lidt mere xantana helt forsigtigt.

Man skal ikke kommen den i vand når den er færdig, men være klar med æggehviden.
Her er det en god idé med en cup sæt, kom lidt af hyldeblomstvæsken i den 1/2 cup, heri kommes "æggeblommen" og helt forsigtigt kommes lidt mere "Æggehvide" på.
Det hele vendes lidt hurtigt men ikke for hurtigt ned i badet, lad det ligge 2-3minutter.
Det er bedst med en lille fritureske- agtig ting til at fange den med.
Kommes i vand.
Den kan tåle at stå 10-12 timer, men så kom lidt hyldeblomst saft i vandet.
0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

155 opskrifter og artikler