Veganske flødeboller

Flødeboller kan være fantastiske og her er de et et vegansk alternativ.

Du skal bruge:

  • 200 gr væske - f.eks. passionsfrugt juice tilsat 2 spske yuzu saft.
  • 1 gr Easy Whip
  • 90 gr sukker
  • 1 tsk vanilje sukker eller tilsvarende vanilje ekstrakt.
  • Xanthangum


Blad alle ingredienser og lad det stå i 5 minutter, kom i røremaskinen og pisk til det er luftigt og skummende, ca 15-20 minutter alt efter maskine, som lille tricks, tilsætter jeg 1g xantangum halvvejs gennem piskningen.


Til bunden bruger jeg bag marcipan, men det kan jo være lige det man ønsker.
Marcipan rulles tyndt ud, udstikkes og bages gyldne ved 200 grader, ca. 2 minutter.

Til overtrukket bruges chokolade som smeltes med cacaosmør, jeg har ingen mål ud over ca. 1/4 cacaosmør, overtrukket skal vær så flydende at det kan hældes over med en ske.

Sæt toppe af skummet på de afkøles bunde og kom chokoladeovertrækket på over en rist, og stil på køl.

De bør nydes sammen dag, dog Max op til 15 timer.

0 mins

Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne

165 opskrifter og artikler