Molekylær banan milkshake (xanthan gum)

Oktober 10, 2013

Molekylær gastronomi er mange ting, og teknikkerne kan bruges fra alt fra madlavning til ja.. denne milkshake opskrift

 

Du skal bruge:

1 gram xanthan gum

20 gram sukker

½L mælk 

1 banan  

½ vanilje stang eller lidt vanilje sukker

stødt kanel

isterninger

 

 

Fremgangsmåde:

 

Sukker og xanthangum blandes. Mælken hældes i en blender, og sukker/xanthangum blandingen blendes langsomt ind i mælken. Banan blændes i, og blandingen smages til med vanilje og kanel.

Til sidst tilføjes isterninger og der skal bendes til isterningerne er knust.

 




Også i Opskrifter, tips og trics til molekylær gastronomi

Æblekage med æblekanel-skum
Æblekage med æblekanel-skum

September 23, 2016

Læs mere...

Amaretto topping
Amaretto topping

September 22, 2016

Læs mere...

Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.
Tiramisu med jordbær og hyldebærcreme.

September 15, 2016

Læs mere...