Molekylær gastronomi er mange ting, og teknikkerne kan bruges fra alt fra madlavning til ja.. denne milkshake opskrift

 

Du skal bruge:

  • 1 gram xanthan gum
  • 20 gram sukker
  • ½L mælk 
  • 1 banan  
  • ½ vanilje stang eller lidt flydende vanilje
  • stødt kanel
  • isterninger

Fremgangsmåde:

Sukker og xanthan gum blandes. Mælken hældes i en blender, og sukker/xanthan gum blandingen blendes langsomt ind i mælken. Banan blændes i, og blandingen smages til med vanilje og kanel.

Til sidst tilføjes isterninger og der skal blendes til isterningerne er knust.

 

 


Madagascar bourbon vaniljeekstrakt

Denne Madagascar vanilje er en fantastisk smagsgiver med den intense smag af Madagascar Bourbon Vanilje i flydende form. Madagascar bourbon Vanilje Extract har et højt indhold af vanilje og har en meget stærk, intens vaniljesmag.

Xanthan Gum / Xanthangummi

Xanthangummi er et tilsætningsstof og almindeligt anvendt som fortykningsmiddel, stabilisator, emulgator og opskumningsmidlet. Vores xanthangummi er ekstra fint (200 mesh) sammenlignet med standard 80 mesh dette betyder at det er finere end standard xanthangummi gør det lettere at sprede og opløse.