Yoghurt sfære
  • 1 l drikkeyoghurt blendes med 20 gr. gluco.
Jeg har lavet dem dråbeformet ved at brug en tsk, til at dumpe en klat ned i Algin badet.

Yoghurt mousse.
  • 150 gr sukker
  • 3 gr easy Whip.
  • 200 gr græsk yoghurt
  • 25 gr væske af egen valg.
  • 50 gr vand.
Jeg valgte at bruge Dragefrugt pulver - Pitaya, til at lave min væske på.
Blad det hele og pisk i 2 minutter. Kom i røremaskine og pisk kraftigt i 10 minutter til luftig, cremet konsistens

Virgin Mary.
  • 1/2 liter tomat juice eller blendet tomater.
  • 3 tsk worcester sc
  • 2,5 tsk tabasco
  • ½ tsk støt hvid peber.
  • 2 gr agar agar.
Det hele blandes og koges op.
Lad det køle af inden det sættes i selleri stænger.

200 gr piskefløde varmes op, tilsæt 200 gr chokolade 70 % og rør den lind.
4 gr sucro blendes i.
*200 gr oliven olie og 4 gr glice blandes og varmes op til 50-60 grader, chokolade massen varmes også op til 50-60grader, de to blandes til en ensartet creme.
Der kan tilsættes nøddeknas i.

Tomatflæsk.
Her har jeg godt brugt husblas, med du kan jo lave det om til agar agar.
10 tomater blendes med lidt salt og stilles i et klæde i en sigte, til næste dag.
Til 2,5 dl klar tomatvæske bruges 10 gr udblødt husblas ( 5 store blade)
Der koges op og sættes i en firkantet form.
Når det er stivnet, skæres det i tern som vendes i tomat støv (Dette behøves ikke, men ser fedt ud og giver en mere koncentreret smag)

Honning wrap
  • 150 gr vand.
  • 150 gr honning
  • 2 gr agar.
Det blandes og varmes op. Lad det køle af til ca, 75 gr og hæld det på en flad plade, vend og drej pladen med tålmodighed, når det bliver siddende, hældes det overskydende lage af, og den stilles på køl i 5 min. Herefter udstikkes eller skæres det i ønsket form og tages forsigtigt af, brug gerne en lille palet til at løfte forsigtigt med, sammen med dine fingre..