Molekylær brunch
Yoghurt sfære
Yoghurt mousse.
Blad det hele og pisk i 2 minutter. Kom i røremaskine og pisk kraftigt i 10 minutter til luftig, cremet konsistens
Virgin Mary.
Lad det køle af inden det sættes i selleri stænger.
200 gr piskefløde varmes op, tilsæt 200 gr chokolade 70 % og rør den lind.
4 gr sucro blendes i.
*200 gr oliven olie og 4 gr glice blandes og varmes op til 50-60 grader, chokolade massen varmes også op til 50-60grader, de to blandes til en ensartet creme.
Der kan tilsættes nøddeknas i.
Tomatflæsk.
Her har jeg godt brugt husblas, med du kan jo lave det om til agar agar.
10 tomater blendes med lidt salt og stilles i et klæde i en sigte, til næste dag.
Til 2,5 dl klar tomatvæske bruges 10 gr udblødt husblas ( 5 store blade)
Der koges op og sættes i en firkantet form.
Når det er stivnet, skæres det i tern som vendes i tomat støv (Dette behøves ikke, men ser fedt ud og giver en mere koncentreret smag)
Honning wrap
- 1 l drikkeyoghurt blendes med 20 gr. gluco.
Yoghurt mousse.
- 150 gr sukker
- 3 gr easy Whip.
- 200 gr græsk yoghurt
- 25 gr væske af egen valg.
- 50 gr vand.
Blad det hele og pisk i 2 minutter. Kom i røremaskine og pisk kraftigt i 10 minutter til luftig, cremet konsistens
Virgin Mary.
- 1/2 liter tomat juice eller blendet tomater.
- 3 tsk worcester sc
- 2,5 tsk tabasco
- ½ tsk støt hvid peber.
- 2 gr agar agar.
Lad det køle af inden det sættes i selleri stænger.
200 gr piskefløde varmes op, tilsæt 200 gr chokolade 70 % og rør den lind.
4 gr sucro blendes i.
*200 gr oliven olie og 4 gr glice blandes og varmes op til 50-60 grader, chokolade massen varmes også op til 50-60grader, de to blandes til en ensartet creme.
Der kan tilsættes nøddeknas i.
Tomatflæsk.
Her har jeg godt brugt husblas, med du kan jo lave det om til agar agar.
10 tomater blendes med lidt salt og stilles i et klæde i en sigte, til næste dag.
Til 2,5 dl klar tomatvæske bruges 10 gr udblødt husblas ( 5 store blade)
Der koges op og sættes i en firkantet form.
Når det er stivnet, skæres det i tern som vendes i tomat støv (Dette behøves ikke, men ser fedt ud og giver en mere koncentreret smag)
Honning wrap
- 150 gr vand.
- 150 gr honning
- 2 gr agar.
Brug filteret til højre for at søge eller søge feltet oppe i vestre hjørne
165 opskrifter og artikler