Tomat spaghetti:
10-12 tomater blendes helt fint med 1/2 tske salt, sigtes i et klæde for en klar væske , vrid forsigtigt efter et par timer.

Til 2.5 dl til spaghetti bruges 2.5 gram agar som blendes i koldt, opvarmes til 90 grader. Suges op med sprøjten som sættes på slangen som skal ligge i et isbad, stille og roligt trykkes det igennem slangen og ud et et andet isbåd til væsken er brugt op.

Det samme gøres med agurk-basilikum.
Blend 1 agurk med alt det basilikum du synes og følg samme fremgangsmåde.

Tomatflæsk
Det resterende tomatvæske måles op, til Tomatflæsk.
Til 2 dl bruges 5-5,5 gram iota, blend i koldt og varm op til 90 grader, lad det sætte sig, skær det i mindre tern og vend i tomatstøv 

Mozzarella sfære.
1 Bøffelmozzarella blendes helt fint med 4 spsk cremefraiche og 1 spsk calcium lactate, passeret i gennem en sigte, det kan ikke undgås at det gryner en lille smugle. Jeg brugte en 1/2 tske fra et målske sæt til at lave de små sfære med, ca. 2-3 sfære på et mål.
Kommes i et sodium alginate bad.

Anrettes som ønsket.