Transparent ravioli minder meget om et sheet, men bruges til at "pakke" et emne ind i. Disse ravioli kan både bruges til det søde og salte køkken

Ravioli.
Et stål-eller porcelænsfad sættes i fryseren.

Har du ikke dette kan du eventuelt bruge et Condi låg med stanniol omkring.

  • 200 gr rose/citron saft (Kan købes)
  • 100 gr hybenrosevand (hj.lavet)
  • 200 gr vand.
  • 1.2 gr xantan Gum
  • 8 gr agar agar
Fyld.
  • 3 spsk. skyr.
  • 10-12 dråber figen ekstrakt
  • 1 tske vanilje ekstrakt.
  • 1 spsk hybenrosesukker (hj.lavet)
  • Samt lidt af saften i bunden af tallerken.

Brug en udstikker til at lave dine ravioli. Vær forsigtig når du skal have dem af, sæt dit fyld på og fold dem og anret.

 

Dessert ravioli

 

 

 Billeder og opskrift gengivet efter aftale fra gastronomia_dk


Agar Agar

Agar Agar er en alsidig vegetarisk gelé og fortykningsmiddel. I modsætning til gelatine, har Agar har ingen smag - så det kan bruges til at lave lækre geler, der ikke smage af pulveriserede griseknogler! Vores Agar Agar giver lugtfri, farveløse fineste kvalitet geléer selv ved meget lave koncentrationer.

Xanthan Gum / Xanthangummi

Xanthangummi er et tilsætningsstof og almindeligt anvendt som fortykningsmiddel, stabilisator, emulgator og opskumningsmidlet. Vores xanthangummi er ekstra fint (200 mesh) sammenlignet med standard 80 mesh dette betyder at det er finere end standard xanthangummi gør det lettere at sprede og opløse.